Hae rakennuksia hakusanoilla

Valitse hakukriteerit.

  • Rakennustyyppi

  • Kerrosala

  • Kerroksia

Omatoimirakentajille

PÄÄSUUNNITTELIJA on pakollinen

“Ajattelin, miksi teettäisin oman kotini aivan vieraalla tai miksi ostaisin valmiin talopaketin, kun itselläni oli aikaa ja halua olla melko aktiivisesti mukana rakentamassa taloa. Vaimoni kanssa suunnittelimme meille passelin kodin ja talosuunnittelun ammattilainen teki valmiit piirustukset. Alusta alkaen oli aivan selvää, että haluamme hirsitalon. Puu on kaunista ja kestävää ja se on varmasti puhdas luonnontuote.

RAUTAKAUPPA tietää, mitä talossa tarvitaan

Hyvä talo tarvitsi hyvät perustukset. Pääsuunnittelija huolehti, että perustus tehtiin oikein. Perustusmateriaalit sain omasta rautakaupastani, joka oli enemmän kuin innokas tarjoamaan rakennustarvikkeet. Sain ne edullisesti ilman välikäsiä – juuri oikean määrän oikeaan aikaan!

TIMBER-HIRSI toimittaa seinät ja ikkunat

Timber-hirsi Oy toimitti hiriseinät, katon kantavat rakenteet ja ikkunat. Myös Timberin pätevät kaverit olisivat hoitaneet seinät pystyyn, mutta minä päätin tehä työn itse.

OMA TYÖ säästää joka euron itselle

Reilun puolen vuoden kuluttua muutimme perheen kanssa uuteen, itse tehtyyn hirsikotiin. Laskin, että harrastelijakirvesmieheksi tienasin melko mukavasti.

Keskikokoisen perheauton, verran jäi itselle palkkaa, ja talosta tuli juuri sellainen kun halusimme. Ja siinä matkan varrella pätevöidyin itsekin tekemään paljon sellaista, mistä aikaisemmin ei ollut hajuakaan.”