TIMBER-HIRSI ON KESTÄVÄ RATKAISU

Timber-hirsi on rakentanut 14 000 hirsirakennusta eri puolille maailmaa. Jokainen saunamme ja huvilamme on kuitenkin yksilö, omistajansa näköinen. Millainen on Sinun vapaa-ajan haaveesi? Toteutamme sen mielellämme. Meillä on pitkät ja velvoittavat hirsirakentamisen perinteet.

LUE LISÄÄ

TIMBER-HIRREN TÄYDELLISEN PAINUMATON JOONAS MASSIIVI MULLISTAA HIRSIRAKENTAMISEN

Nyt voit suunnitella minkälaisen hirsirakennuksen tahansa eikä sinun enää tarvitse ajatella hirren painumista. CLT-hirsi, JOONAS MASSIIVI on täysin painumaton. JOONAS MASSIIVI mahdollistaa monikerrosrakentamisen niin yksityiskoteihin kuin julkisiin rakennuksiinkin.

LUE LISÄÄ

Ylivoimainen hirsi

Käytämme korkealaatuista suomalaista kuusta jonka laatu on huippuluokkaa. Kuusihirsi tehdään puun parhaasta osasta, se on aina tasaisesti korkealaatuinen ja sen väri pysyy kauniin vaaleana vuodesta toiseen.

Harmoninen kokonaisuus

Yllätämme asiakkaamme positiivisesti tavallista paremmalla laadulla ja erittäin hyvällä palvelulla. Haluamme pitkäaikaisen, kestävän ja kehittyvän asiakassuhteen.

Avaa ovi parempaan vapaa-aikaan!

Hirsitalo, -huvila, -sauna vai piharakennus? Mikä on sinun valintasi?

Timber-hirren valikoimasta löydät sopivan talon, saunan tai piharakennuksen. Juuri sinulle sopivana.

Mallistostamme löytyy vaihtoehtoja pienistä vapaa-ajan asunnoista ja saunoista aina suuriin hirsitaloihin asti.

Jos omasta takaa löytyy rakennustaitoa, kysy edullista omatoimirakentajan SeinäJoonas -pakettia. Meiltä löytyy koti juuri sinulle, kokoa unelmiesi talo yhdessä talomyyjäsi kanssa!

Etsi juuri sinulle sopivaa hirsirakennusta

Valitse hakukriteerit.

  • Rakennustyyppi

  • Kerrosala

  • Kerroksia